Delayer djeluje kao blaga lokalna anestezija koja istodobno stvara tanak sloj na površini penisa. Penis je tako manje osjetljiv.

Djeluje li zaista Delayer gel?

Delayer djeluje! Gel djeluje kao blaga lokalna anestezija koja stvara tanji sloj na površini vašeg penisa. Penis je tako manje osjetljiv, što znači da ćete moći bolje kontrolirati svoju ejakulacijo i imati osjetno dulji spolni odnos. Proizvod će djelovati i kao lubrikant, navlažiti kožu i štititi je.

Kakva je upotreba Delayer gela?

Upotreba Delayer gela potpuno je jednostavna. Od 10 do 20 minuta prije spolnog odnosa nanesite dvije doze gela na penis. Gel rukom polako utrljajte po cijeloj površini penisa. Gel djeluje kao blaga lokalna anestezija koji stvara tanji sloj na površini vašeg penisa. Penis je tako manje osjetljiv, što znači da ćete moći bolje kontrolirati svoju ejakulaciju i imati osjetno dulji spolni odnos. Za optimalne rezultate na penis nanesite dvije doze.

Ima li Delayer gel neke nuspojave?

Delayer sadržava biljne aktivne sastojke, zato njegova upotreba ne uzrokuje nuspojave. Prije prve upotrebe provjerite jeste li alergični na neki od sastojaka. Ne nanosite gel na oštećen ili ranjen penis.

Kako mogu znati jesam li alergičan na neki od sastojaka Delayer gela?

Prije prve upotrebe proizvoda provjerite jeste li alergični na neki od sastojaka Delayera. Gel nanesite na podlakticu. U slučaju da područje na koje ste nanijeli gel snažno pocrveni u roku od 20 minuta, odnosno ako se pojavi svrbež, ne upotrebljavajte proizvod. U tom slučaju u cijelosti ćemo vam vratiti iznos kupnje.

Kada mogu očekivati isporuku?

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku zapakirati i poslati naručeni proizvod. Ukoliko je narudžba izvršena od strane kupca putem web formulara ili putem elektronske pošte radnim danom do 11 sati, prodavatelj pošiljku šalje isti radni dan. Ukoliko je narudžba izvršena nakon 11 sati, pošiljku prodavatelj šalje prvi sljedeći radni dan. Pošiljka u pravilu može pristići na željenu adresu kupca u roku od dva do tri radna dana. Dostavljač dostavlja pošiljke svaki radni dan. Službeni rok dostave je 3 radna dana. Ukoliko kupac ne primi pošiljku u roku od 4 radna dana od primitka potvrde narudžbe/pošiljanja, tada kupac obavijestiti pošiljatelja na e-mail: info@delayer-gel.com. Trošak dostave je 4,00 EUR. Zbog velikog broja zahtjeva naših kupaca koji zahtjevaju izrazitu diskreciju bez kompromisa, pošiljatelj je Delayer dužan zapakirati i dostaviti kupcu vrlo diskretno; u neprozirnoj kutiji, bez oznake sadržaja na vanjskom djelu kutije ili bilo koje oznake putem koje je moguće bez otvaranja kutije saznati sadržaj kutije i tako kompromitirati zagarantiranu diskreciju kupca.
 

Koji su načini plaćanja?

Ponuđač omogućuje dva načina plaćanja: Kod plaćanja po pouzeću ponuđač šalje pošiljku preporučeno s otkupnom vrijednošću. Plaćanje iznosa kupnje i troškova slanja obavlja se prilikom preuzimanja pošiljke. Drugi je način plaćanja plaćanje kreditnim karticama putem Stripe sustav. Stroše je način plaćanja kreditnim karticama VISA i Mastercard koji omogućuje 100-postotnu sigurnost za kupca.

Koliki su troškovi slanja?

Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH& Co). Cijena dostave za područje Hrvatske iznosi 4,00 EUR. Kod kupnje iznad 70,00 EUR dostava je besplatna. Provizija za plaćanje pouzećem iznosi 1,50 EUR. Iznos prilikom dostave DPD kuriru kupac može platiti gotovinom ili karticom. 

Hoće li biti vidljivo što je u pošiljki? Kako će izgledati moj paket?

Ne, pošiljke su ponajprije diskretno zapakirane, zapečaćene i neoznačene. Unutrašnjost paketa neće biti vidljiva drugima. U slučaju da narudžbu ne želite primiti na kućnu adresu, možete je preuzeti i na odabranom mjestu preuzimanja.