Odabrani visokokvalitetni sastojci omogućuju učinkovit rad bez nuspojava. Delayer gel® ugodnog je mirisa i ne sadrži benzokain.

 


Sastojci

 
   
Propilen Glikol (Propylene glycol), bezbojna je tekućina koja se u kozmetičkoj industriji upotrebljava kao ovlaživač jer na sebe veže dodatnu vodu i tako omogućuje da naša koža bude navlažena, mekša i podatnija.
   
Cvjetna voda vještičje lijeske (Hamamelis virginiana water) sadržava (venotonik) hamamelitanin koji djeluje protuupalno i analgetski.
   
Karanfilići ili klinčići (Eugenia Caryophyllus) već se tisućljećima u tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava kao anestetik. Upotrebljava se i protiv upala te kao antiseptik.
      
 
 
   
Cvjetno ulje paprene metvice (Mentha piperita flower oil) sadržava mentol, menton i mentil acetat koji imaju učinak hlađenja i istodobno smanjuju osjetljivost receptora na koži.
   
Glicerin (Glycerin) djeluje kao lubrikant, vlaži i štiti kožu.
   
Ulje kore mandarine (Citrus Reticulata Peel Oil), ulje istiješteno iz kore limuna odlikuje se ugodnim mirisom i hlapljenjem.

Delayer Gel sastoje se od propilen glikola, vode, glicerina, vode Hamamelis Virginiane, hidroksietilceluloze, alkohola, ulja pupa Eugenia Caryophyllus, ulja citrusa retikulata, cvjetnog ulja Mentha piperita i metilparabena.
 
  Aktivni sastojci u proizvodu su glicerin, propilen glikol, vještičja lijeska, ulje paprene metvice i ulje klinčića.       

 

Proizvod djeluje u dvije razine

1 Ulja klinčića i paprene metvice te vještičja lijeska djeluju kao blaga lokalna anestezija koja smanjuje osjetljivost penisa. Delayer će smanjiti osjetljivost, a očuvati ugodne osjećaje.

 

2 Glicerin i propilen glikol stvaraju tanak sloj na koži penisa, imaju učinak vlaženja i smanjuju trenje kod spolnog odnosu.

 
 
Delayer gel spaja pomno odabrane sastojke. Proizvod nema nuspojava i ugodan je za kožu. Postoji manja vjerojatnost da ste alergični na neki od sastojaka u proizvodu, tako da prije prve upotrebe nanesite gel na podlakticu. U slučaju da područje na koje ste nanijeli gel snažno pocrveni u roku od 20 minuta, odnosno ako se pojavi svrbež, ne upotrebljavajte proizvod.  
 
 

Studije
 

(STUDIJA 1) COMMITTEE ON HERBAL MEDICINAL PRODUCTS (HMPC)
   
(STUDIJA 2) EFFECT OF MENTHOL ON COLD RECEPTOR ACTIVITY. ANALYSIS OF RECEPTOR PROCESSES
   
(STUDIJA 3) MOLECULAR MECHANISM FOR LOCAL ANESTHETIC ACTION OF EUGENOL IN THE RAT TRIGEMINAL SYSTEM