Imate osjećaj da ostavljate partnericu nezadovoljenom? Biste li htjeli dulje uživati u seksualnim aktivnostima?
 
 
 
 

Upotreba


Zbog sve nezdravijeg i stresnijeg suvremenog načina života prerana ejakulacija sve je češća pojava kod muškaraca svih dobnih skupina. Problem prerane ejakulacije snažno utječe na seksualni život muškaraca i na njihovo samopouzdanje.
 
Upotreba Delayer gela jednostavna je. Od 10 do 20 minuta prije spolnog odnosa nanesite dvije doze gela na penis. Gel rukom polako utrljate po cijeloj površini penisa. Gel djeluje kao blaga lokalna anestezija koji stvara tanak sloj na površini vašeg penisa. Penis je tako manje osjetljiv, što znači da ćete moći bolje kontrolirati svoju ejakulaciju i imati osjetno dulji spolni odnos.
 
   

Delayer gel pogodan je za muškarce,

 
koji pate od prerane ejakulacije,
   
koji žele produljiti svoje spolne aktivnosti,
   
koji žele kontrolirati svoj orgazam,
   
koji žele kvalitetne spolne odnose.

 
 

 
 
   
Upotreba je moguća istodobno s upotrebom kondoma i lubrikanata..
 
Delayer Gel djeluje i kao lubrikant, vlaži kožu penisa i štiti je. Pogodan je za muškarce starije od 18 godina.
 
Prije prve upotrebe proizvoda provjerite jeste li alergični na neki od sastojaka Delayer Gela. Poprskajte Delayer Gel na podlakticu. U slučaju da područje na koje ste nanijeli gel snažno pocrveni u roku od 20 minuta, odnosno ako se pojavi svrbež, ne upotrebljavajte proizvod.
 
Gel je namijenjen samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte kontakt gela s očima. Čuvajte ga u originalnom pakiranju, dalje od topline i vlage.


Volumen: 15ml/51 OZ


 Mišljenja korisnika