Uvjeti poslovanja

 


1. Uvod

Internet trgovinom www.delayer-gel.com upravlja tvrtka Herbamedis LTD, nadalje u tekstu ponuđač odnosno prodavatelj. Korisnik je osoba koja koristi naš sustav, odnosno kupac u internet trgovini, nadalje u tekstu kupac. Slijedeći uvijeti poslovanja uređuju način funkcioniranja internet trgovine www.delayer-gel.com prava kupca i poslovni odnos između prodavatelja i kupca.
 

2. Narudžba

Kupac može Delayer naručiti na jedan od sljedeća dva načina:

2.1. Narudžba putem web formulara
Kupcu se prilikom narudžbe putem web formulara nakon što upiše sve potrebne podatke, prepiše kod i klikom miša pritisne pošalji prikazuje se opisno potvrda narudžbe. Potvrda narudžbe znači da je Delayer uspješno naručen. Ukoliko se ne prikaže takva potvrda narudžbe, kupac mora ponoviti postupak. Narudžbe s krivim podacima broja telefona ili e-maila neće biti izvršene.

2.2. Narudžba elektronskom poštom
Kupac može naručiti Delayer i elektronskim putem na e-maila info@delayer-gel.com Da bi narudžba elektronskim putem na e-mail info@delayer-gel.com bila valjana potrebno je upisati: ime, prezime, adresu, poštanski broj i grad, broj telefona te količinu kutija Delayer koje se naručuje.

Prodavatelj je dužan poslati potvrdu narudžbe/pošiljanja putem e-maila nakon što je Delayer poslan. Kupac može otkazati ili promijeniti narudžbu u roku od jednog sata od izvršene narudžbe elektronskim putem na e-mail info@delayer-gel.com, Ukoliko kupac u navedenom roku ne otkaže ili promijeni narudžbu, smatra se da se ugovor za kupnju proizvoda između kupaca i prodavatelja nepovratno zaključio. Narudžbe s krivim podacima broja telefona ili e-maila neće biti izvršene.
 

3. Rok dostave i dostava

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku zapakirati i poslati naručeni proizvod. Ukoliko je narudžba izvršena od strane kupca putem web formulara, SMS-om, ili putem elektronske pošte radnim danom do 11 sati, prodavatelj pošiljku šalje isti radni dan. Ukoliko je narudžba izvršena nakon 11 sati, pošiljku prodavatelj šalje prvi sljedeći radni dan. Pošiljka u pravilu može pristići na željenu adresu kupca u roku od dva do tri radna dana. Dostavljač dostavlja pošiljke svaki radni dan. Službeni rok dostave je 3 radna dana. Ukoliko kupac ne primi pošiljku u roku od 4 radna dana od primitka potvrde narudžbe/pošiljanja, tada kupac može obavijestiti pošiljatelja na e-mail: info@delayer-gel.com. Trošak dostave je 4,00 EUR. Zbog velikog broja zahtjeva naših kupaca koji zahtjevaju izrazitu diskreciju bez kompromisa, pošiljatelj je Delayer dužan zapakirati i dostaviti kupcu vrlo diskretno; u neprozirnoj kutiji, bez oznake sadržaja na vanjskom djelu kutije ili bilo koje oznake putem koje je moguće bez otvaranja kutije saznati sadržaj kutije i tako kompromitirati zagarantiranu diskreciju kupca.


4.Trošak dostave

Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH& Co). Cijena dostave za područje Hrvatske iznosi 4,00 EUR. Kod kupnje iznad 70,00 EUR dostava je besplatna. Provizija za plaćanje pouzećem iznosi 1,50 EUR. Iznos prilikom dostave DPD kuriru kupac može platiti gotovinom ili karticom. 
 

5. Plaćanje

Prodavatelj nudi dvije vrste plaćanja:

1.Plaćanje kreditnim karticama putem sustava Stripe. Plaćanje je 100% sigurno.

2.Plaćanje pouzećem s otkupninom


6. Otkaz narudžbe

Svaki kupac može otkazati narudžbe u roku jednog sata od izvršene narudžbe na e-mail info@delayer-gel.com. Ukoliko kupac u dogovorenom roku ne otkaže ili promjeni narudžbu, smatra se da se ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja nepovratno zaključio.


7. Pravila otkaza narudžbe i povrata proizvoda u skaldu sa Zakonom o zaštiti potrošača

Za proizvod vrijedi jamstvo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaća (Zzpot). Kupac ima pravo da u roku od trideset dana vrati ostatak neiskorištenog proizvoda koji mora biti orginalno zapakiran i istog volumena, te neoštećen. Kupac je dužan snositi troškove dostave kad je u pitanju povrat robe. Kupac je dužan obavijestiti prodavatelja o nezadovoljstvu s proizvodom i o namjeri povrata najkasnije 15 dana od primitka proizvoda od strane prodavatelja. Namjera povrata proizvoda izražava se isključivo na e-mail: info@delayer-gel.com. Kupac je dužan neupotrebljeni proizvod vratiti prodavatelju u slijedećih 14 dana od slanja obavijesti o nezadovoljstvu s proizvodom isključivo u pisanom obliku.
 

8. Cijena

Cijena proizvoda izražena je u eurima. Cijene su važeće u vrijeme narudžbe i imaju unaprijed određenu vrijednost. Cijene su prikazane kao redovne cijene i cijene akcija. Redovne cijene su uglavnom preporučene maloprodajne cijene od proizvođača ili uvoznika, odnosno cijene koje oblikuje sam prodavatelj. Akcijske cijene se prikazuju samo ako je akcija u tijeku.


9. Pravila o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje zaštititi sve osobne korisničke podatake u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe narudžbi (slanje informativnog materijala, ponudi, te računa), te ostalu potrebnu komunikaciju. Osobni podaci niti u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.
 

10. Odricanje od odgovornosti

Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta i odredba u bilo koje vrijeme i u svakom slučaju, bez obzira na razloge i bez prethodne najave. Prodavatelj ulaže napore kako bi se osigurala ažurnost i točnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, rok isporuke ili cijena mogu se promjeniti prije nego prodavatelj ažurira podatke na internet stranicama. U tom slučaju, prodavatelj će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da odustane od kupnje ili da zamjeni naručeni proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj mišljenja o proizvodima kojeg su napisali korisnici. Prodavatelj nije odgovoran za informacije koje su mišljenje korisnika i oslobođen je bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka u mišljenjima i dojmovima korisnika. Podaci objavljeni na internet stranicama http://delayer-gel.com/hr/ namijenjeni su isključivo općem informiranju i ne mogu zamijeniti osobni posjet liječniku. Ukoliko smatrate da Vam je potrebna liječnička pomoć, obratite se Vašem osobnom liječniku ili odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.


12. Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeći Zakon o zaštiti potrošača, a obvezan je uspostaviti učinkovit sustav rješavanja pritužbi. Ukoliko kupac ima pritužbe moli se da se obrati telefonom, putem e-maila ili pismeno na adresu. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak pritužbe i nastaviti dalje komunikaciju sa kupcem u dobroj namjeri rješavanja pritužbe ili spora. U dobroj namjeri prodavatelj će nastojati riješiti sve nesuglasice, pritužbe ili sporove mirnim putem.


 

Herbamedis Ltd
Ireland
Company nr.: 603523

IBAN: IE46 CPAY 9911 9996 4000 16
SWIFT: CPAYIE2D

E-mail: info@delayer-gel.com